Monday, October 13, 2008

BRAMBUS!

korg mesti pelik kenapalah saye gune bahasa melayu dlm blog saye ni.. x pernah2 sepanjang hidup saye, saye tulis blog dlm b.m. hurmm.. sebenarnye sye tulis dlm bm ni pun sbb sye nk melarikan diri dari.. dgn bahase ni je sye dpt melarikan diri dari sorg mamat yang setahu saye mmg x tau b.m. n mintak2 la, klo die bkk blog nie, die x pegi tanye kwn2 die yg tau b.m. utk translatekan bende ni utk die.. huhuhu.. sbb tulah jugak byk shortform yg digunekn, sbb minx die lg la x phm.. kui3.. hurmm.. sebenarnye, nk citer psl sorg mamat yg btul2 dh merimaskan sye.. hishh.. tiap2 hari asal sye mendaftar masuk buku muke(korg translate la sendiri dlm b.i. ape yg sye tulis tu) mesti dgn pntasnye die akn berbual dgn saya.. sekali dua kali xpe la.. ni x tiap2 kali buke je, mesti die trus dtg.. klo ym, apetah lagi.. lagila, bru online, x sempat nk tuka status, die dtg buzz.. mcm mane tu.. haishh.. saye ni pulak, mmg dh dikenali sbg org yg plg mls nk lyn org yg slalu sgt sms or ape2 je la utk berbual dgn die.. bosan!! n dah agk dh niat di sebaliknye.. klo org tu mmg berjaye bukkkan hati xpe jugak, ni klo mmg dh set dlm kepala hotak dr awl knl lgi, yg mmg mamat tu ptt jadi kwn je, tu yg dtg mls dan bosan tu.. jgn kate org yg bru nk kenal, seorang lelaki bernama bf pun belum tentu bole hilangkan rasa bosan ni, klo setiap hari sms, sms, sms! haishh.. naik bosan!!! saye tabik spring gile la sape yg bole kekal lama ngan bf diorg wpun cukup dgn anta sms or ckp tepon je setiap hari.. huhuhu.. bkn nk kate sye ni bgs sgt pown, mmg sye sorg gadis yg biase n xde lawa mane pun, tp, perasaan dlmn sendiri, mcm mane nk tolak, babe!! huhuhu.. hurmm.. berbalik ngan citer sye td, hurmm.. pening kepala x tau nk buat ape ngan mamat nie.. mmg la die x ckp ape2 yg membawa ke arah lain tu, tp, dr gerak bicara die, mmg dh agk pelik dh.. utk org yg expert menolak lelaki ni (sbb tu la xde bf smpi skarang =)), mmg dh tau dh, mesti lain mcm je nie.. huhuhu.. die penah sat hari tu ajk kuar mkn, opss.. bukan ajak, memberi arahan.. die suro sye jumpe die lps habis pepriksaan ari2.. lps tu, trus die x reply, pdhal blum confirm pun lagi, jadi ke x.. tu yg tensen tu.. huhu.. so, smpi skarang ni, sye x lyn die, n mmg die prasan bende tu.. dlm status die, die ade kte die nk blik negara die ari ahd ni.. mcm la sye akn lyn dh kan status die tu.. hishhh.. sbelom ni, status die tu la yg membuatkn sye terjerat mcm skarang ni.. hurm.. sye jus hope, die blik negara die tanpe peru carik sye.. sorila, tp, walau terdesak mcm mane pun sye nk ade bf, sye xkn pilih anda.. huhhuu.. perbezaan trlalu byk.. x bole..x bole.. td dlm 'buku muke', die bru anta komen, die bg tande soal byk sgt.. mungkin sbb sye x lyn die dlm chatting kot.. sbb tu la.. tp, nk buat mcm mane.. org twrkan persahabatan tetibe lain mcm plak, aihh, x btul nie.. klo kwn, stay kwn sudh la.. bkn nk ckp ape, tp dr pemerhatian sye n kwn sye, mmg diorg ni, terlalu terdesak nk ade gf.. ntah la kenapa, tp mmg dh slalu nmpk camtu.. rapat sket je ngan pompuan, trus late suke.. pastu klo pompuan tu reject, mlm tu jugak die carik pompuan laen.. ni bkn rekaan tp btul.. mmg terjadi kt kwn sye.. haishh.. hurmm.. ape2 pun, minx2 la die x kacau sye dh.. mengganggu ketenteraman nk blaja je.. dh la x tau nk cite permasalahan ni kat sape.. sume mcm ade mslh msng2 je.. mmg la org akn igt mslh ni remeh je, tp, klo bende ni berlarutan, bkn ke lagi membebankn kepale otak ni.. uhuhu.. so, dlm ni je la bole nk cite pown.. huhuhu.. klo korng rase ade suggestion, bgtau la ek.. dh tensen gile ni.. huhuu

1 comment:

NiNi :) said...

suggestion suh die g mati huhuhuh
tah pape giler weih
stalker nak mampus.
giler takut.

nik calm down.
buat derk je k.
ape kate awk buang die dlm 'buku muka' awk tuh. hahah. so mmg tak kan ade die lagy kan kan.